20 Best Riddles in English With Answers

20 Best Riddles in English With Answers

20 Best Riddles in English With Answers: What gets bigger but never gets smaller?

Riddle:1 What gets bigger but never gets smaller?
Answer: We Human
Riddle:2 What grows bigger the more you take away?
Answer: A Hole
Riddle:3 What gets smaller when cold?
Answer: Molecules
Riddle:4 What can you never answer yes to?
Answer: Are you asleep?
Riddle:5 What loses its head in the morning?
Answer: A Pillow
Riddle:6 What is full of holes but still holds water?
Answer: A Sponge
Riddle:7 What is black when it’s clean?
Answer: Blackboard
Riddle:8 What has an eye but can not see?
Answer: Needle
Riddle:9 What stands on four legs but Cannot walk?
Answer: Table
Riddle:10 What is broken before you use it?
Answer: An Egg
Riddle:11 What is higher without the head than with it?
Answer: A Pillow
Riddle:12 What can run but Cannot walk?
Answer: A River
Riddle:13 What room is a ghost afraid of?
Answer: The Living Room
Riddle:14 What two things can you never eat for breakfast?
Answer: Lunch and Dinner
Riddle:15 What teaches without talking?
Answer: A Book
Riddle:16 What Cannot talk but will reply when spoken to?
Answer: An Echo
Riddle:17 What has a ring but no finger?
Answer: A Telephone or Alarm
Riddle:18 What has two eyes but can’t see the answer?
Answer: A Button
Riddle:19 What has 88 keys but can’t open a door?
Answer: A Piano
Riddle:20 What has 2 legs but Cannot walk?
Answer: A Baby

Read Also:

What has many eyes but Cannot see riddle?

51 Easy Riddles With Answers, Riddle in English

60 Tricky riddles with answers | English Riddles

Leave a Reply

Your email address will not be published.