60 Tricky riddles with answers

60 Tricky riddles with answers | English Riddles

Posted by

60 Tricky riddles with answers

60 Tricky riddles with answers

60 Tricky Riddles with Answers: What’s white when it’s dirty, and black when it’s clean? Why do witches fly about on broomsticks? What’s the biggest party in the car? What’s the easiest way to double your money?

Riddle:1

Riddle: Why do witches fly about on broomsticks?
Answer: Because vacuum cleaners don’t have a long enough cord?

Riddle:2

Riddle: Who tells chicken jokes?
Answer: Comedians!

Riddle:3

Riddle: What’s white when it’s dirty, and black when it’s clean?
Answer: A blackboard.

Riddle:4

Riddle: What’s the capital of “England”?
Answer: The capital of “England” is E

Riddle:5

Riddle: Why do witches fly about on broomsticks?
Answer: Because vacuum cleaners don’t have a long enough cord?

Riddle:6

Riddle: What do we tell the donkey worn its pajamas (pyjamasBrt)?
We call it ZEBRA

Riddle:7

Riddle: What’s “bacteria”?
Because vacuum cleaners don’t have a long enough cord?

Riddle:8

Why do witches fly about on broomsticks?
Answer: The back entrance of a cafeteria

Riddle:9

Riddle: What’s the biggest party in the car?
Answer: The biggest part of a car is the MIRROR of the car. Sometimes we can see a mountain in it

Tricky riddles

Riddle:10

Riddle: What day do fish hate?
Answer: Fry-day

Riddle:11

Riddle: Why are roosters the neatest birds?
Answer: Because they always carry their combs! 120 N.R.G.!

Riddle:12

Riddle: Which three letters of the alphabet do all the work?
Answer: Because he is alive.

Riddle:13

Riddle: What illness do you get in China?
Answer: Kung-flu!

Riddle:14

Riddle: What do you get if you cross a baby with a U.F.O.?
Answer: An unidentified crying object! 123 When you’re a mouse!

Riddle:15

Riddle: When is it bad luck to have a black cat following you?
Answer: When you’re a mouse!

Riddle:16

Riddle: Why did the egg go into the jungle?
Answer: Because it wanted to do some exploring!

Riddle:17

Riddle: Teacher First came the Ice Age, then the Stone Age. What came next?
Answer: Student The sausage!

Riddle:18

Riddle: What’s the easiest way to double your money?
Answer: Fold it!

Riddle:19

Riddle: Which driver never commits a traffic offense?
Answer: A screwdriver

60 Tricky Riddles with Answers:

What day do fish hate?

Riddle:20

Riddle: When does it rain money?
Answer: When there’s a change in the weather!

Riddle:21

Riddle: What would be worse than finding a maggot in an apple you’re eating?
Answer: Finding half a maggot

Riddle:22

Riddle: What is the best day for cooking bacon and eggs?
Answer: Fry-day!

Riddle:23

Riddle: What do Martians eat for breakfast?
Answer: Unidentified flying objects

Riddle:24

Riddle: What is round and red and goes up and down?
Answer: A tomato in a lift!

Riddle:25

Riddle: What is a sick crocodile called?
Answer: An alligator!

Riddle:26

Riddle: What can make a cow fly?
Answer: The letter R, because it makes a cow into a crow!

Riddle:27

Riddle: ‘Did you hear about the man who invented a device for Looking through walls?’ ‘No, What does he call it?’
Answer: ‘A window.’

Riddle:28

Riddle: What was awarded to the inventor of door knockers?
Answer: The Nobel prize!

Riddle:29

Riddle: Teacher How many seconds are there in a year?!
Answer: Pupil Twelve, sir. Second of January, February, March, etc.!

Riddle:30

Riddle: What kind of running means walking?
Answer: Running out of petrol!

Tricky riddles

Riddle:31

Riddle: What nail should you never hit with a hammer?
Answer: Your fingernail

Riddle:32

Riddle: Who wrote Great Expectations?
Answer: Charles Chickens!

Riddle:33

Riddle: What is it that occurs once in a second, once in a month, Once in a century, yet not at all in an hour, Or a week or a year?
Answer: Charles Chickens!

Riddle:34

Riddle: Five automobiles were lined up bumper to bumper. How many bumpers were actually touching each other?
Answer: Eight

Riddle:35

Riddle: How many parts of the human body can you name that have only Three letters?
Answer: There are ten; eye, ear, rib, jaw, toe, lip, arm, leg, hip, gum

Riddle:36

Riddle: How far do you have to count before using the letter A in spelling number?
Answer: One thousand

Riddle:37

Riddle: Name as many articles as you can think of that start with the letter’s that is worn on the feet.
Answer: Shoes, socks, stockings, sandals, skis, slippers, skates, sneakers, snowshoes

Riddle:38

Riddle: What continent do you see when you look in the mirror in the Morning?
Answer: Europe You see you’re up

Riddle:39

Riddle: What is found in the very center of both America and Australia?
Answer: The letter R

Riddle:40

Riddle: What relatives are dependent on you?
Answer: Your Aunts, Uncles, and cousins. (They all need U.)

60 Tricky Riddles with Answers:

What can make a cow fly?

Riddle:41

Riddle: Why is the letter T like an island?
Answer: Because it is in water

Riddle:42

Riddle: What part of London is in France?
Answer: The letter N

Riddle:43

Riddle: Nine crows sat on a limb of a tree. Farmer Jones shot three Of them. How many crows remained?
Answer: None, the surviving crows flew away

Riddle:44

Riddle: Which is the loudest vowel?
Answer: “I” It’s always in the midst of noise

Riddle:45

Riddle: What is it that no man ever yet did see, which never was, But always will be?
Answer: Tomorrow

Riddle:46

Riddle: How many birthdays does the average person have?
Answer: Only one

Riddle:47

Riddle: What is a beautiful cat?
Answer: Pretty kitty

Riddle:48

Riddle: What is an unusual seat?
Answer: Rare chair

Riddle:49

Riddle: What is a comical rabbit?
Answer: Funny bunny

Riddle:50

Riddle: What is an angry boy?
Answer: Mad lad

Tricky riddles

Riddle:51

Riddle: What is an irritated employer?
Answer: Cross boss

Riddle:52

Riddle: What is a bashful insect?
Answer: Shy fly

Riddle:53

Riddle: What is a large hog?
Answer: Big pig

Riddle:54

Riddle: What is an uncontrollable boy or girl?
Answer: Wild child

Riddle:55

Riddle: What is a joyful father?
Answer: Glad dad

Riddle:56

Riddle: What is a noisy group of people?
Answer: Loud crowd 166- Footsteps

Riddle:57

Riddle: The more you take, the more you leave behind. What are they?
Answer: Footsteps

Riddle:58

Riddle: What can you cut with a knife and never see a mark?
Answer: Water

Riddle:59

Riddle: What asks no questions but receives a lot of answers?
Answer: A telephone

Riddle:60

Riddle: What grows bigger the more you take from it?
Answer: A hole

Recent Posts

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *