16 English Puzzle

16 English Puzzle, Puzzle with answer, Brain teasers with answers

Posted by

16 English Puzzle

16 English puzzle: What can travel around the world while staying in a corner answer

Riddle: 1 What is greater than God,
more evil than the devil,
the poor have it,
the rich need it,
and if you eat it, you’ll die?

The Answer: Nothing. Good riddles like this never get old.

Riddle: 2 Who makes it, has no need of it.
Who buys it, has no use for it.
Who uses it can neither see nor feel it.
What is it?

The Answer: A coffin

Riddle: 3 What begins with the letter ‘t’, is full of ‘t’ and finishes with ‘t’?
The Answer: A Teapot with Tea in it.

Riddle: 4 What can travel around the world while staying in a corner?

The Answer: A stamp

Riddle: 5 Which is the biggest English alphabet that contains the most water in it?
The Answer: The letter ‘C’.

Riddle: 6 What has many keys but can’t open a single lock?

The Answer: A piano

Riddle: 7 Can you guess what is at the end of a rainbow?
The Answer: The letter ‘W’.

Riddle: 8 What runs all around a backyard, yet never moves?

The Answer: A fence

25 Brain teasers for adults

Riddle: 9 What tastes better than it smells?
The Answer: A tongue

Riddle: 10 What has a bottom at the top?
The Answer: Legs

Riddle: 11 What would weigh more, one pound cotton or one pound iron?
Answer: Neither weighs more or less, as they weigh the same, one The Answer: pound

Riddle: 12 I am an odd number. Take away a letter and I become even. What number am I?
The Answer: Seven

Riddle: 13 If two’s the company, and three’s a crowd, what are four and five?
The Answer: Nine

Riddle: 14 In a single-story house, there is a red chair, red bed, red computer, red flowers, red table, red carpet- everything around is red color. What is the color of the staircase?
The Answer: It is a single-story house, and hence, there is no staircase.

Riddle: 15 What goes through cities and fields, but never moves?
The Answer: A road

Riddle: 16 I have a face and two hands, but no arms or legs. What am I?
The Answer: A clock.

Visit here 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *