20 English Riddles With Answers

20 English Riddles With Answers | English Puzzle | Puzzle In English | Best Riddles Ever

Posted by

20 English Riddles With Answers

20 English Riddles With Answers: How can a man go eight days without sleep, What did the beach say when the tide came in, What did the baseball glove say to the ball?

Riddle: 1 A truck driver is going down a one-way street the wrong way and passes at least ten cops. Why is he not caught?

Answer: Because he was not driving! He’s walking on the sidewalk

Riddle: 2 Imagine you’re in a room that is filling with water. There are no windows or doors. How do you get out?

Answer: Stop imagining!

Riddle: 3 An electric train is moving north at 100mph and a wind is blowing to the west at 10mph. Which way does the smoke blow?

Answer: There is no smoke with an electric train

Riddle: 4 How can a man go eight days without sleep?

Answer: By sleeping during the night time

Riddle: 5 What two things can you never eat for breakfast?

Answer: Lunch and dinner!

Riddle: 6 How can you drop a raw egg onto a concrete floor without cracking it?

Answer: Concrete floors are very hard to crack.

Riddle: 7 Why do bees hum?

Answer: Because they don’t know the words.

Riddle: 8 If you throw a bluestone into the Red Sea, what will it become?

Answer: Wet.

Riddle: 9 If you eat, you get eaten. First, you eat me, then you get eaten. What am I?

Answer: A fishhook

Riddle: 10 If a doctor gives you 3 pills and tells you to take one pill every half hour, how long would it take before all the pills had been taken?

16 English Puzzle

Answer: 1 hour! Take the 1st pill right away, half an hour later take the 2nd and half an hour after that the 3rd. Total time spent: 1 hour

Riddle: 11 Why did Mickey Mouse go to Outer Space?

Answer: He wanted to visit Pluto.

Riddle: 12 If Mr. Smith’s peacock lays an egg in Mr. Jones’ yard, who owns the egg?

Answer: Peacocks don’t lay eggs, just peahens.

Riddle: 13 What do you call a fairy that hasn’t taken a bath?

Answer: Stinker Bell.

Riddle: 14 If there are 6 apples and you take away 4, how many do you have?

Answer: The 4 you took.

Riddle: 15 What did the beach say when the tide came in?

Answer: Long time, no sea.

Riddle: 16 If you had only one match and entered a dark room containing an oil lamp, some newspaper, and some kindling wood, which would you light first?

Answer: The match

Riddle: 17 What did the baseball glove say to the ball?

Answer: Catch you later.

Riddle:18 Some months have 31 days, others have 30 days. How many have 28 days?

Answer: All months have 28 days.

Riddle:19 You will buy me to eat but never eat me. What am I?

Answer: A plate.

Riddle: 20 Mary’s father has five daughters named Mala, Mili, Mele, Molo …Guess what would be the name of the fifth?

Answer: Mary! She would be the fifth daughter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *