25 Tricky riddles with answers in English

25 Tricky riddles with answers in English

Posted by

25 Tricky riddles with answers in English

25 Tricky riddles with answers in English

25 Tricky riddles with answers in English Why didn’t the skeleton go to the dance? What gets wetter as it dries? Why did the student take a ladder to school? Which is faster, heat, or cold? Why did Mickey Mouse go to outer space? What do you call a bear without an “ear”?

25 Tricky riddles with answers in English

Riddle:1 Tricky riddles

Riddle:1 Which letters do Tuesday, Thursday, Do Friday and Saturday have in common?
Answer: None! None of them have “c”, “o”, “m” or n in them

Riddle:2

Riddle:2 What gets wetter as it dries?
Answer: A towel

Riddle:3

Riddle:3 A man rode into town on Tuesday. Two days later he rode home on Tuesday. How is this possible?
Answer: His horse’s name is Tuesday

Riddle:4

Riddle:4 Why didn’t the skeleton go to the dance?
Answer: He didn’t have anybody to take. (Any Body)

Riddle:5 Tricky riddles with answers

Ridde:5 A father and his son were in a car accident. The father died. The son was taken to the hospital. The doctor came in and said: I can’t do surgery on him, because he’s my son. Who was the doctor?
Answer: The doctor was his mother

Riddle:6

Riddle:6 Why did the student take a ladder to school?
Answer: None! None of them have “c”, “o”, “m” or n in them

Riddle:7

Riddle:7 What are the two strongest days of the week?
Answer: They are Saturday and Sunday. All the others are weak (week) days

Riddle:8

Riddle:8 What do you call a bear without an “ear”?
Answer: BBBBBBB

Riddle:9

Riddle:9 Which is faster, heat, or cold?
Answer: Heat, because you can catch a cold

Riddle:10

Riddle:10 How many apples can you eat if your stomach is empty? 4 or 5
Answer: No, that’s wrong, because after eating one apple your stomach isn’t empty
25 Tricky riddles with answers in English

Riddle:11

Riddle:11 Why did Mickey Mouse go to outer space?
Answer: To find Pluto

Riddle:12

Riddle:12 What do you call a Spaniard who can’t find his car?
Answer: Carlos (It’s pronounced “carless”)

Riddle:13

Riddle:13 What’s the difference between electricity and lightning?
Answer: You don’t have to pay for lightening

Riddle:14

Riddle:14 What part of your body disappears when you stand up?
Answer: Your lap. (Good for phrasal ‘stand up’, and ‘laptop’, lapdog, etc.)

Riddle:15 Tricky riddles

Riddle:15 What do you call a witch at the beach?
Answer: A sandwich

Riddle:16

Riddle:17 What’s the difference between a lion with a toothache and a wet day?
Answer: One’s roaring with pain the other’s pouring with rain

Riddle:17

Riddle:17 Why are baseball stadiums so cool?
Answer: There is a fan in every seat

Riddle:18

Riddle:18 What do you call a fish without an eye?
Answer: Fish. (Hint: No “eye” = No “I”)

Riddle:19

Riddle:19 What has thirteen hearts but nobody and no soul?
Answer: A pack of playing cards

Riddle:20 Tricky riddles

Riddle:20 What do you call a fish that only cares about himself?
Answer: Selfish

Riddle:21

Riddle:21 Why couldn’t Mozart find his teacher?
Answer: Because the teacher was Hayden. (Hayden, Hiding’, Hiding)

Riddle:22

Riddle:22 What’s a minimum?
Answer: A very small mother! (minimum)

Riddle:23

Riddle:23 Why can’t a bicycle stand on its own?
Answer: Because it’s two tired (too tired)

Riddle:24

Riddle:24 What’s got a head and a tail, but nobody?
Answer: A coin

Riddle:25 Tricky riddles

Riddle:25 Which room has no doors, no Windows?
Answer: A mushroom

Other Post

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *