7 Second Riddles

7 Second Riddles | 30 7-Second Riddles

Posted by

7-Second Riddles

7-Second Riddles

7 Second Riddles: How many legs does an ant have?, What did zero say to eight? Which letter is not me? Why did the man throw a bucket of water out the window? Why did the man put the clock in the safe?

 

7 Second Riddles

Riddle:1

Riddle: Why did the man throw a bucket of water out the window?
Answer: He wanted to see the waterfall

Riddle:2

Riddle: Why did the man throw the butter out the window?
Answer: He wanted to see the butterfly

Riddle:3

Riddle: Why did the man put the clock in the safe?
Answer: He wanted to save time.

Riddle:4

Riddle: What has two hands and a face, but no arms and legs?
Answer: A clock

7 Second Riddles

Riddle:5

Riddle: What are two things people never eat before breakfast?
Answer: Lunch and supper

Riddle:6

Riddle: Where is the ocean the deepest?
Answer: On the bottom

Riddle:7

Riddle: “What letter of the alphabet is always waiting in order?”
Answer: “The Q. (queue)

Riddle:8

Riddle: Why did the man throw his watch out of the window?
Answer: He wanted to see time fly

Riddle:9

Riddle: What State in the United States is High in the middle and round at the ends?
Answer: Ohio

Riddle:10

Riddle: How do you spell mousetrap?
Answer: C-A-T

7 Second Riddles

7 Second Riddles

Riddle:11

Riddle: How many legs does an ant have?
Answer: Two, the same as an uncle

Riddle:12

Riddle: How many people are buried in that cemetery?
Answer: All of them

Riddle:13

Riddle: What can’t be used until it’s broken?
Answer: An egg

Riddle:14

Riddle: What do tigers have that no other animals have?
Answer: Baby tigers

Riddle:15

Riddle: What is Black and white and red (red) all over?
Answer: A newspaper

Riddle:16

Riddle: Why is number six afraid?
Answer: Because seven eight nine (seven ate nine)

Riddle:17

Riddle: What did number 1 say to 7?
Answer: Nice hair 19- “i” (I)

Riddle:18

Riddle: Which is the most self-centered letter of the alphabet?
Answer: “i” (I)

Riddle:19

Riddle: Which letter is always trying to find reasons?
Answer: “y” (Why?”)

7 Second Riddles

Riddle:20

Riddle: Which letter is not me?
Answer: U

Riddle:21

Riddle: What letter can do the work in one day that you can do in two days?
Answer: W (Double u- Double you)

Riddle:22

Riddle: Why is the A like a flower?
Answer: Because the B is after it

Riddle:23

Riddle: Why is the letter “A” like noon?
Answer: Because it’s in the middle of the day

Riddle:24

Riddle: “What letter of the alphabet has got lots of water?”
Answer: “The C”

7 Second Riddles

Riddle:25

Riddle: What has two heads, four eyes, six legs, and a tail?
Answer: A horse and its rider

Riddle:26

Riddle: What is as big as a horse but doesn’t weigh anything?
Answer: The horse’s shadow

Riddle:27

Riddle: What begins with T, ends with T, and has T in it?
Answer: A teapot

Riddle:28

Riddle: What did zero say to eight?
Answer: Nice belt

Riddle:29

Riddle: Do you know why birds fly to the south in the?
Answer: Because it’s too far to walk there

7 Second Riddles

Riddle:30

Riddle: What has a neck but no head?
Answer: A bottle

Recent Posts

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *