Puzzle and Riddle with Answers in English

Puzzle and Riddle with Answers in English

Posted by

Puzzle and Riddle with Answers in English


Puzzle and Riddle with Answers in English:  My life can be measured in hours, I serve by being devoured. Thin, I am quick Fat, I am slow Wind is my foe. What loses its head in the morning but gets it back at night?

Riddle:1 My life can be measured in hours, I serve by being devoured. Thin, I am quick Fat, I am slow Wind is my foe.
Answer: A candle
Riddle:2 Mr. Brown was killed on Sunday afternoon. The wife said she was reading a book. The butler said He was taking a shower. The chef said he was making breakfast. The maid said she was folding clothes, and the gardener said he was planting tomatoes. Who did it?
Answer: The chef. Mr. Brown was killed in the afternoon and yet the chef claimed he was making breakfast?
Riddle:3 I am a fruit. If you take away the first letter of my name I become a crime. Take away the first two letters of my name I become an animal. Take away the first and last letter of my name and I become a form of music. What am I?
Answer: Grape Rape Ape Rap
Riddle:4 What loses its head in the morning but gets it back at night?
Answer: A pillow
Riddle:5 I can fly but have no wings. I can cry but I have no eyes. Wherever I go, darkness follows me. What am I?
Answer: Clouds
Riddle:6 In a one-story pink house, there was a pink person, a pink cat, a pink fish, a pink computer, a pink chair, a pink table, a pink telephone, a pink shower”� everything was pink! What color were the stairs?
Answer: There weren’t any stairs, it was a one-story house!
Riddle:7 What can you hear but not touch or see and yet control?
Answer: Your voice
Riddle:8 What kind of a band, never plays music?
Answer: A rubber band
Riddle: 9 Tuesday, Sam and Peter went to a restaurant to eat lunch. After eating lunch, they paid the bill. But Sam and Peter did not pay the bill, so who did?
Answer: Their friend, Tuesday

Puzzle and Riddle with Answers in English

Riddle:10 You will always find me in the past. I can be created in the present, But the future can never taint me. What am I?
Answer: History
Riddle:11 I can bring tears to your eyes; resurrect the dead, make you smile, and reverse time. I form in an instant but I last a lifetime. What am I?
Answer: A memory
Riddle:12 Poor people have it. Rich people need it. If you eat it you die. what is it?
Answer: Nothing
Riddle:13 I have a name, but it isn’t my name. My face shows signs of age. I always mean the same thing, no matter what I say. I’m born in mourning, and I last until the end of days. Men plant me, but I never grow. They run from me, but I never move. They look at me and see their future, rotting in the fields where I bloom. What am I?
Answer: Tombstone
Riddle:14 I am the beginning of everything, the end of time and space, the beginning of every end, and the end of every place. What am I?
Answer: The letter “E”!
Riddle:15 I am a ship that can be made to ride the greatest waves. I am not built by tools but built by hearts and minds. What am I?
Answer: Friendship

Other Posts Links:

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *