what has wings but cannot fly legs but can't walk and eyes but can’t see

what has wings but cannot fly legs but can’t walk and eyes but can’t see

Posted by

What has wings but cannot fly, legs but can’t walk and eyes but can’t see

What has wings but cannot fly, legs but can’t walk and eyes but can’t see A shopkeeper gives chocolate for 1 $ and you can buy 1 chocolate free by giving 3 empty packets of chocolates. If you have 15 $, how many chocolates can you eat?

Riddle: 1 A watchman dreamed that the owner’s plane crashed, the next day he refused to let the owner see the news, when the owner saw the news it came true, the owner rewarded the watchman and fired him from his job! Why?

Answer: The boss fired the servant because he had to take care of the job. To dream means that he was sleeping while on guard. Owing to the lack of honesty towards work and fear of loss due to his negligence in the future, the owner fired the watchman from his job.

Riddle: 2 Which is the one whose finger is put in the eyes, then she opens her mouth and bites everyone?

Answer: scissors

Riddle: 3 What is the thing that all children eat, but no one likes it?

Answer:  Scolding

Riddle: 4 A shopkeeper gives chocolate for 1 $ and you can buy 1 chocolate free by giving 3 empty packets of chocolates. If you have 15 $, how many chocolates can you eat?

Answer: 22 chocolate

Riddle: 5 Seeing a girl the person said that her mother’s father is my father-in-law, so tell me what is the relationship between them?

Answer: Father-daughter

Riddle: 6 What is something that is in your fist but not under your control?

Answer: Hand lines

Riddle: 7 What is he who can see, and can see only once?

Answer: Dream

Riddle: 8 what has wings but cannot fly legs but can’t walk and eyes but can’t see

Answer: A dead bird.

Riddle: 9 What do you call a person who eats other people slowly?

A cannibble

Riddle: 10 what do the sixth sense and titanic have in common?

Icy dead people.

Try To Solve It What is it that falls before you sleep? Click Here

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *