0 Brain Teasers For Kids

30 Brain Teasers For Kids, Puzzles For Kids With Answers, Brain Teasers With Answers

Posted by

30 Brain Teasers For Kids

30 Brain Teasers For Kids: Where does success come before work, What travels around the world but stays in one spot, What can you catch but not throw, Where does success come before work, How far can you walk into the woods?

Riddle: 1 What do you call it when your parachute doesn’t open?
Answer: Jumping to a conclusion.

Riddle: 2 What has lots of eyes but can’t see?
Answer: A potato

Riddle: 3 What goes up and down, but still remains in the same place?
Answer: Stairs

Riddle: 4 You can you serve it, but never eat it? What is it?
Answer: A tennis ball

Riddle: 5 How far can you walk into the woods?
Answer: Halfway. After that, you are walking out of the woods.

Riddle: 6 How do oceans say hello to each other?
Answer: They wave

Riddle: 7 I am always in front of you and never behind you What am I?
Answer: Your future

Riddle: 8 What happens when you throw a blue rock into the yellow sea?
Answer: It will become Wet

Riddle: 9 What can you catch but not throw?
Answer: Cold

Riddle: 10 what can you hear but not see or touch even though you control it?
Answer: Your voice

Riddle: 11 What gets wetter & wetter the more it dries?
Answer: A towel

Riddle: 12 Which letter of the alphabet has the most water?
Answer: The C

Riddle: 13 What goes up and down but never moves?
Answer: The temperature

Riddle: 14 Where can you find cities, towns, shops, and streets but no people?
Answer: A map

Riddle: 15 What goes up and never comes down?
Answer: Age

20 English Riddles With Answers

Riddle: 16 Wrong dictionary word puzzle?
Which word in the dictionary is always spelled wrongly?
Answer: The word “Wrong”

Riddle: 17 What travels around the world but stays in one spot?
Answer: A stamp

Riddle: 18 What is it? What disappears as soon as you say its name?
Answer: Silence

Riddle: 19 Which is heavier, 100 pounds of rocks or 100 pounds of feathers?
Answer: They both weigh the same 100 pounds

Riddle: 20 What begins with T, finishes with T, and has T in it?
Answer: A teapot

Riddle: 21 What can you catch but not throw?
Answer: A cold

Riddle: 22 What starts with a P, ends with an E and has thousands of letters?
Answer: Post office

Riddle: 23 What has a head and a tail but nobody?
Answer: A coin

Riddle: 24 I’m tall when I’m young, and I’m short when I’m old, what am I?
Answer: A candle

Riddle: 25 I have wings and I have a tail, across the sky is where I sail. Yet I have no eyes, ears, or mouth, and I bob randomly from north to south. What am I?
Answer: A kite

Riddle: 26 How many times does the alphabet ‘a’ appear from 0-100?
Answer: None

Riddle: 27 What am I? I speak without a mouth and hear without ears. I have nobody, but I come alive with the wind. What am I?
Answer: An Echo

Riddle: 28 What is easy to get into but hard to get out of?
Answer: Trouble

Riddle: 29 What is seen in the middle of March and April that can’t be seen at the beginning or end of either month?
Answer: The letter “R.”

Riddle: 30 Where does success come before work?
Answer: The dictionary

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *