Tom riddle Best 35 Tom Riddles

Tom riddle | Best 35 Tom Riddles

Posted by

Tom riddle Best 35 Tom Riddles

Tom riddle | Best 35 Tom Riddles

Tom riddle | Best 35 Tom Riddles What flowers have two lips? They travel all over the world but end up in the corner, what are they? Why didn’t the farmer cry when his dairy did cow fell off the cliff? How many sheep does it take to make One wool sweater?

Tom Riddle1

Riddle:1 What’s white when it’s dirty, and black when it’s clean?
Answer: A blackboard.

Riddle2

Riddle:2 What’s the capital of “England”?
Answer: The capital of “England” is E

Riddle3

Riddle:3 What do we tell the donkey worn its pajamas (pyjamasBrt)?
Answer: We call it ZEBRA

Riddle4

Riddle:4 What’s “bacteria”?
Answer: The back entrance of a cafeteria

Check Any Website Earning

Tom Riddle5

Riddle:5 What’s the biggest party in the car?
Answer: The biggest part of a car is the MIRROR of the car. Sometimes we can see a mountain in it

Riddle6

Riddle:6 What day do fish hate?
Answer: Fry-day

Riddle7

Riddle:7 Why are roosters the neatest birds?
Answer: Because they always carry their combs! 120 N.R.G.!

Riddle8

Riddle:8 Which three letters of the alphabet do all the work?
Answer: Kungflu!

Riddle9

Riddle:9 Why were the little drops of ink crying?
Answer: Their mother was in the pen and they did not know how long her sentence would be

Tom Riddle10

Riddle:10 How many sheep does it take to make One wool sweater?
Answer: I didn’t even know sheep could knit!
Tom riddle  Best 35 Tom Riddles

Riddle11

Riddle:11 What’s a teacher’s favorite nation?
Answer: Explanation

Riddle12

Riddle:12 What’s the most colorful state of the U.S.A.?
Answer: Colorado

Riddle13

Riddle:13 In what state does it cost the most to live in?
Answer: Expennsylvania

Riddle14

Riddle:14 What did the cannibal who was late for Does dinner get?
Answer: The cold shoulder

Tom Riddle15

Riddle:15 What do you call a dog with no legs?
Answer: Why bother, he won’t come anyway

Check Any Website Earning

Riddle16

Riddle:16 How do you top a car?
Answer: Tap on the brake, stupid!

Riddle17

Riddle:17 Is there a word in the English language
Answer: Unquestionably!

Riddle18

Riddle:18 Why do birds fly south for the winter?
Answer: Because it’s too far to walk

Riddle19

Riddle:19 What is the tallest building in our town?
Answer: The library. (It has the most stories.)

Tom Riddle20

Riddle:20 What did the fish say when he hit the wall?
Answer: Dam!

Riddle21

Riddle:21 The teacher speaking to a student said, “Saud, name two pronouns.”?
Answer: Saud who suddenly woke up, said, “Who, me?”

Riddle22

Riddle:22 Teacher: Today, we’re going to talk about the tenses. Now, if say “I am beautiful,” which tense is it?
Answer: Student: Obviously it is the past tense

Riddle23

Riddle:23 What is orange and sounds like a parrot?
Answer: A carrot

Riddle24

Riddle:24 Can a kangaroo jump higher than the Empire State Building?
Answer: The Empire State Building can’t jump!

Tom Riddle25

Riddle:25 What do you call a deer with no eyes?
Answer: No idea. (No eye deer)

Riddle26

Riddle:26 ESL teacher: You must never begin the sentence “I am…”.
Answer: Clever student: Please sir, what’s wrong with “I is a vowel”.

Riddle27

Riddle:27 How should you dress on a cold day?
Answer: Quickly!

Riddle28

Riddle:28 Why do witches fly about on broomsticks?
Answer: Because vacuum cleaners don’t have a long enough cord?

Riddle29

Riddle:29 Who tells chicken jokes?
Answer: Comedians!

Tom Riddle30

Riddle:30 What flowers have two lips?
Answer: Tulips

Riddle31

Riddle:31 What did one light bulb say to another light bulb?
Answer: You are the light of my life

Riddle32

Riddle:32 They travel all over the world but end up in the corner, what are they?
Answer: A Stamps

Riddle33

Riddle:33 Why didn’t the farmer cry when his dairy did cow fell off the cliff?
Answer: There’s no use crying over spilt milk

Riddle34

Riddle:34 What is the difference between a jeweler and a jailor?
Answer: A jeweler sells watches. A jailer watches Cells.

Tom Riddle35

Riddle:35 Why do cows have bells?
Answer: Because their horns don’t work

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *