20 Puzzle questions with answers in English

What goes up but never comes down? 20 Puzzle questions with answers in English

Posted by

20 Puzzle questions with answers in English

20 Puzzle questions with answers in English What kind of tree can you carry in your hand? What goes up but never comes down?

Riddle 1 What is the longest word in the dictionary?
Ans: Smiles, because there is a mile between each “s”

Riddle 2 What occurs once in every minute, twice in every moment, yet never in a thousand years?
The letter m

Riddle 3 Blue lives in the blue house, Mr. Pink lives in the pink house, and Mr. Brown lives in the brown house. Who lives in the white house?
Ans: The President

Riddle 4 What is something you will never see again?
Ans: Yesterday

Riddle 5 What is the center of Gravity? 
Ans: The letter V

16 English Puzzle

Riddle 6 Which word in the dictionary is spelled incorrectly?
Ans: Incorrectly

Riddle 7 What is black and white and red all over?
Ans: A newspaper

Riddle 8 There was a greenhouse. Inside the greenhouse, there was a white house. Inside the white house, there was a red house. Inside the red house, there were lots of babies. What is it?
Ans: Watermelon

Riddle 9 What goes up but never comes down?
Ans: Age

Riddle 10 What gets broken without being held?
Ans: A promise

Riddle 11 What do you call a man who does not have all his fingers on one hand?
Ans: Normal – You have fingers on both hands!

Riddle 12 Why was the belt arrested?
Ans: For holding up the pants

Riddle 13 Take off my skin – I won’t cry, but you will! What am I?
Ans: An onion.

Riddle 14 What can you catch but not throw?
Ans: A cold

Riddle 15 Why did the woman wear a helmet at the dinner table?
Ans: Because of her crash diet

Riddle 16 What kind of tree can you carry in your hand?
Ans: A palm

Riddle 17 What is as light as a feather, but even the world’s strongest man couldn’t hold it for more than a minute?
Ans: His breath

Riddle 18 Voiceless it cries Wingless flutters, Toothless bites, Mouthless mutters.
Ans: Wind

Riddle 19 Tom’s mother had five children. The first was named Lala, the second was named Lele, the third was named Lili, the fourth was named Lolo. What was the fifth child named?
Ans: Tom

Riddle 20 Why did the woman wear a helmet at the dinner table?
Ans: Because of her crash diet

SmartPhone

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *